jajjan.blogg.se

Välkommen till min Blogg, Jajjans Logg där jag berättar om vårt liv med vår husbil Leffe II och våra två hundar Roffe och Lisa. Vi har även haft en segelbåt, Dreamgirl, Linjett 32 som vi nu lämnar över till vår son David. Vi startade vårt husbilsliv med vår första husbil Leffe 1.

Uppsala ♥️😎♥️

Allmänt Permalink0
(null)
Den vackra vyn ut emot en istäckt fjärd.😎

Idag vaknade vi till en strålande vacker vinterdag, jag och hundarna drog in den krispiga morgonluften på promenaden.😎 Vi har haft en helt otrolig helg, först i Gävle en natt och sedan två dygn vid vackra Axmarbrygga. Igår gick vi till restaurangen  för att smaka på deras dignande julbord, det fanns mycket gott att smaka på, ett lagom utbud enligt mig. Det bjöds på olika sillsorter, lax i flera varianter, syltor, pastejer och varm mat såklart.👍😋👍Det enda jag tycker inte levde upp till  förväntningarna var utbudet av bröd. Jag vill gärna ha fint knäckebröd och hembakt mjukt bröd, framförallt till julmat. Men de erbjöd endast husman och köpt vörtbröd. Jag påpekade det i en enkät på deras hemsida.🙁

(null)
Den mysiga atmosfären bidrar till matupplevelsen 🤩
(null)
Jag testade den rödbetsgravade laxen bl.a. den var mycket god.🥰
(null)
Vi fick fönsterbord på verandan😍

Sten och jag tog en promenad med hundarna mitt på dagen igår. Det var bistert i motvinden men underbart när vi hade vinden i ryggen. Solen tittade fram en stund, så härligt, hundarna lekte och busade i snön som de älskar. ♥️♥️Det kom fler husbilar under dagen och som mest var vi 14 stycken som stannade under natten. 🚍🚍Innan middagen träffades vi hos oss för att dricka glögg och äta pepparkakor. ☕️Efter den fantastiska middagen gick vi till Leffe och Mari för att fortsätta kvällen. 🤗Vid åttatiden gick jag och hundarna på en liten kissprommis för att sedan gå hem till oss. Sten kom senare, vi tittade en stund på tv innan vi gick och lade oss.

(null)
Så kul med snö, tycker Lisa♥️☃️♥️ (null)
Även Roffe gillar att busa i snön♥️☃️♥️
(null)
Solen tittade fram 😎

Leffe och Mari lämnade före oss imorse, de ska fortsätta vara ute några dagar, men vi skulle hem. När vi lämnade stod det kvar två husbilar.🚍Det var isgata på vägen ut mot E4:an så Sten körde Max 50 km/h, ingen idé att stressa. Bättre att skynda långsamt och komma fram.🥰Vi stannade i Tierp och åt lunch. 🍔🍣Nu ska vi vara hemma några dagar, med det är mysigt oxå. Jag och hundarna har gått en sväng på stan, Det är många som vill klappa och gosa med dem både barn och vuxna.

(null)
Vilken härlig naturupplevelse vi fick😎

Ha det underbart tills vi hörs igen♥️😎

Puss 💋 Kram 😘
Till top